Fotoalbum

Donna Hollänsk import!!

Donna

Donna

2012 09 04 Försöker komma igång med sidan igen snart dags för uppkörning..:)11 sept ..

28 Januari Nya bilder på Cosmica -TC kullen 
12 Augusti lite nya bilder på kattungar..
23 Juli nya bilder på kattungarna!!
22 Maj nya bilder på kissekattungarna!!Under kittens for sale ..
14 Januari Nya bilder på min älsklinsaYaira!!Hon ska till Örebru 31 Januari sen ska hon paras med TC;pga att jag ville ställa henne en gång innan kull så har det blivit uppskjutet..
27 Oktober lite nya bilder på Tc i skogen..Tc har blivit Champion o nominerad:)Hans glasögon har mörknat!!!!;)Yaira blev BIS I gävle!!!!I hård konkurans!!
30 Juni lite nya bilder här o där..
20 Juni lite nya bilder mm..Yaira blev BIS x2 i Njurunda 6-7 Juni!! TC fick 2 cert vi har Shady lady från Cosmicas första kull här på parning med TC . chokladmaskade ungar väntas i kullen..Sen har jag ju glömt att uppdatera om Ken våran svarta dvärgvädur som i Februari fick 95,5p!!!Stackarn att jag glömde det!!!Den högsta poäng jag fått på en egenuppfödd!Kizami o Achi siamespojkarna har nog hittat sitt hem...:)Det finns kattungar att tinga ur kullen född 2 April..Vill du ha till utställning eller bara sällskap så finn underbara killar o eventuellt Chokladhonan till rätt hem..
2 Maj Nya bilder på kattungarna!!
26 Aprill Nu har jag i alla fall uppdaterat lite!!!
7 Januari 2009!!!!Nya bilder på bebbarna!!Ny kamera;)
27 Dec ingen ny kamera i julklapp så nya halvtaskiga bilder på helfina kattungar!!Men jag fick nåt bättre än kamera..Början till KÖRKORT!!!!
22 Dec nya bilder på kattungarna..
17 Dec första foningen av kissekattungarna e gjor..6 st blev det kvar efter att lilla Mirakel dog ..O könen var fel :)Kvar är 2 honor ock 4 hanar!!
6 Decäntligen har Cosmicas ungar kommit till världen !!!!!Vi e så glada!!!!!2 hanar o 5 honor,hoppas att alla klarar sig!!!!!

1 Dec lite nya foton på kaniner
30 november Ja vi va ju på utställning då förra helgen!!O jag tycker att kaninbedömmningarna borde ses över:(Det e tråkigt att komma med en kanin som e värd 95p och som för stunden vägde 50-100g för mycket å så får dom då 90-91p..Skandal!!Dvärgvädurar tycker jag ska bedömmas mer som sällskaps o utställningsdjur ,inte som kött pälsproducenter:(Jaja..Det kanske kommer såna tider snart..Jag tycker Sverige borde lyssna lite mer eller ta efter England Holland på småkaniner..I typmässigt sett då..Jag tycker inte att om en kanin väger så pass lite över den tillåtna vikten ska klassas ut med 3-4 p lägre än vad de e värda..Den kanin som väger mer kanske faktiskt har kortare kropp en en som väger mindre..O så drar man på rasprägeln på en som har super fint huvud e trevlig o har jättelånga skedbladsöron???Knasigt!!O 3 bedömningspunkter på pälsen???Som sagt så e de inga pälsproducenter..Nog om det..Jag skulle kunna lägga in en ny standard om man så ville:)Jag vet hur jag vill att mina kaniner ska se ut i alla fall o jag tycker att många har kommit precis dit jag vill ha dem..Muskulös sund maffig bred kort kropp ingen hals stort huvud långa breda öron,jämn färg utan vita hår på färgade vill jag ha,korta grova raka ben o stora runda ögon,stora morrhårskuddar o kinder bra öronknutar..O då så klart trevliga!!
I alla fall nog om det!!TC växer o kommer nog snart bli könsmogen han hänger på min axel nästan dygnet runt hoppar upp i min famn o sover hela nätterna hos mig..
Cosmicas mage e huge!!!!!!!!!Snart e det dags!!!!!!!!!!Vi har 2 kullar dvärgvädurar redo till JUL!!Om man vil tinga där måste man vara snabb..Bourgogne,blå siames,isabella+mantel, svart,blå o blå mantel..Jag har 3 marsvinshonor som går ihop om någon vill ha en alpaca en peruan o en rex trevliga!!Jag skänker dem..


20 november!!Cosmica ska ha bebisar!!!!!!!!!!Med Kobold som e så fin!!!!Vi e så glada!!Det blir kaninutställning i helgen det ska bli kul!!Återkomer med resultat!!

15 sept Lite nya bilder på Tc..1 ny bild på Shady lady längdt ner på siameskattungar 15/4 Tack för bilden Ingela m familj..

8 sept!!Oj vad tiden går!!Jag har inte uppdaterat på Länge:):) men nu kommer lite i alla fall:)Idag fyller jag år:)TC e hemma från England!!Jag e jättenöjd med min chokladmaskade chokladpojke:)Egen sida till honom..Alla siameskattungar e sålda..Vi sparade inte Shady Lady hemma då hon fick det perfekta hemmet i Upplands väsby..Massor av kaniner har flyttat till Towe på Gotland..Så nu har vi en medelstor uppfödning av kaniner..Det e mycket roligare.

18 Juli 😀Vi har hittat en jättemysig matte till Jolin så hon e tingad!!!!Aslan o Yoda finns kvar att tinga så dom som e intresserade måste nog skynda sig så jag inte ändrar mig!!Det här e nog dom trevligaste kattungar jag varit med om!!Merlin har parat sig också!!Så vi hoppas att han får flera siamesbebisar!!Jag ska försöka fota lite mer kattungar o så!!Nerskärningen av kaninerna går bra..Endast blå avelsdjur kvar att tinga bla.Barbie 95p!!Isabellmantlad hona också..Sen finns det bara ungar..

5 Juli!! Jag har lagt ut nya bilder på kattungarna!!Som e underbara..Vi har anmält till Vallentunautställningen!! Jag har bokat en Engelsk siameshane!!!Chokladmaskad!!!Hämtas i slutet på augusti!!Jag minskar ner på kaniner o hälften flytter väl till Towe på Gotland.. :) Det beslutet har växt fram i och med att det e roligare med katterna!!Och att jag inte behöver gå ut för att vara med dem!!OKIDOKI!!
 
12 Juni Idag har barnen haft skolavslutning!!Sommarlov!!Cosmica löper som en galning,hon fick faktiskt ett p piller då jag vill ställa ut henne lite till..Kanske ska prova vinnarutställningen..Jag skär ner på kaniner lite..Och har bestämmt att inte avla så mycket någon mer sommar..Kul med stor efterfrågan men det e inte kul när man känner att det e jobbigt..Massor med fler kullar har fötts men jag har inte skrivit in dem:)Nya bilder på kissekattungarna som e helt underbara!!!!!!!!!!Dom har vi inte för mycket av i alla fall!!!!

25 Maj Lite nya bilder på hermelinerna så har vi fått lite marsvinsungar 6st blandraser..Jag har valt att bara ha blandasmarsvin eftersom renrasaveln gick bedrövligt specielt på de släta!!Kattungarna växer o e underbara!!

20 Maj nya 5 veckors bilder på kattungarna!!Underbara små liv vi har aldrig haft så svårt att komma överens om namn..

12 Maj kattungarna växer har bestämt att minska ner på kaninantalet o satsa lite mer på kissarna,då hinner jag inte me allt..Så till salu uppdateras efter hand..Kullar uppdaterat..

9/5 nya bilder på underbara kattungarna

28 Aprill Nya bilder på de helt underbara kattungarna!!!!Många nya kaninkullar födda samt en guldhamsterkull!! Nya bilder på vissa kaniner..

22 aprill 1 veckasbilder på siameskattungarna nya kaninkullar födda,men tyvärr fryser det fortfarande ihjäl ungar på nätterna. En långhårig hamsterkull:)född..Siameskattungarna e så gulliga o Cosmica e supermamman nr1!!!!!

16 Aprill  Igår fick vi Siamesungar!!!!!!!!!!!!4st 2 honor 2 hanar!!Jag e så glad!!!!Egen sida till dom idag!! Lite nya bilder inlaggda på vit hermelinhona som vi sparar.Och under kaninkullar...

3 April flera kullar födda men Diamant o Darks kull blev bara en slö som avled..:(

26 Mars 2 kullar till födda en bild på hermelinerna..Jag har gjort en kanonparning tror jag som föds ca imorgon..Det borde bli kalaspinglor Dark-Diamant båda tyska bastanta med kanonkropp o päls!!

 

16 Mars 1 ny kaninkull samt ett par nya bilder på dräktiga katten Cosmica..

12 Mars kullsidan har fått lite bider..Igår avled Helter Skelter helt utan förvarning 9 år gammal:(Sorg i hjärtat!!!!Men det var tur att han inte var sjuk innan..Aurora avled i förrgår efter försök att rädda henne en elak tandböld!!!Jag kommer aldrig glömma henne hon var och är min lilla ängel!!Jag saknar dig så !!Min ängel!!!!Ingen kanin har någonsin berört mig som hon..

7MARS Lite nya bilder igen ett par nya kullar kanin..Det syns att katten Cosmica e med ungar siameser som beräknas ca mitten på April..!!Har fått hem en ny blå dvvhane från Caroline Kolartorpets ..Jättefin!!95p.Presentation kommer..


26 Feb lite nytt på till salu o lite bättre bilder på några kaniner..
Nä nu börjar jag skriva uppifrån istället:
24 feb lite utställnings poäng inlaggda på kaninerna,samt vikter på en del lite info om kullar nya kullar födda..Vi har haft KM inge dundrande resultat men helt ok..Jag har tagit hand om lite fina angoror så en angorakull väntas..Lejonkull född..Katten Merlin har en siameshona på parning som heter Freja,en brunmaskad sötnos..

Idag den 3 december 2007 la jag in 6 nya kaniner i presentation kommer sakta men säkert..I morgon ska jag försöka fixa till salusidan..
7 dec Jag har lagt ut Cosmica min siameskatt under Våra katter samt lite fler kaniner..Jag har idag tagit emot massor av söta kaniner som någtra ej ville ha så jag lägger dem under till salu..

9dec Idag lägger jag ut mer bilder på katter samt tillsalukaniner o mer presentationer av kaniner..

10 dec Cosmos o Randi o Cirus har fått en sida..

14dec har lagt ut en ny kanin under våra kaniner 1 ny bild under till salu men vi har massor!!Till salu..

15 dec Lite ändringar på till salu samt några nya kaniner inlaggda

16 dec jag jobbar på fler kaniner inlaggda under våra kaniner..till salu lite ändrad..

17dec lite nya bilder på till salu

18 dec nya bilder på kaniner 5 till inlaggda nu har jag kommit mer än halvvägs i alla fall..:)En kanin till tingad till Finland..

22 dec har fotat lite mer kaniner o lagt in men jag är fortfarande inte klar:

25 dec jag la ut 2 kaniner idag..:)

26 dec några kaniner till fotade en ny till salu..

29 dec fler kaniner fotade..

12 januari jag har lagt in en ny dvv Black Rose lejonkaninerna har fått en sida o lagt in ny bild på Tutti o Francie..

4 feb Uppdaterat med lite text bara,Underbara utställningsresultat för kissarna Cosmica o Merlin..Merlin har tagit 2 cert o Cosmica blev BIS i helgen i Stockholm!!!!Happy!!!

12 feb uppdaterat här o där Cosmica o Merlin har parat sig så vi väntar renrasiga siamesbebisar!!2 dvärgvädurskullar födda..Lite nya foton på kaniner, Cosmica,Cirus..Vi har 4 marsvinsbebisar blandraser rex/virvel att tinga 150kr st..